El Villarato contra Terribas

L’entrevista de la directora de TV3, Mònica Terribas, al president autonòmic José Montilla ,va desencadenar una allau de crítiques contra la periodista. L’ala dura del PSOE  a Catalunya, si és que en tenen un a de tova, no va dubtar en linxar públicament a Terribas arribant, fins i tot, a expressions sexistes i de molt mal gust per part de l’escalfabutaques te torn que dirigeix (o dirigia) l’Institut Metripolità del Taxi. Doncs bé, l’escola Ferran del PSC no devia estar gaire molesta amb el tracte a Montilla per part de l’ex-presentadora de la Nit al Dia (que, per cert, podria tornar a la graella). No, la jugada pensava en el president, el seu president, i el seu cap, el Sr. Zapatero.

Es tracta, senzillament, d’aplicar la tàctica de la premsa esportiva de la caverna quan acusava als arbitres d’afavorir al Barça amb l’anomenat “Villarato”. No és que pensessin que els arbitres donaven peixet als de Guardiola, allò del no hace falta decir nada más, sinó que amb les crítiques ferotges i la campanya d’intoxicació buscaven la màxima duresa i arbitrarietat contra el Barça. El mateix que li han fet a Terribas. I és que aquest vespre sabrem si les crítiques per l’entrevista a Montilla han fet el seu efecte i veiem la Terribas que a molts agrada, la que punxa, que no deixa fugir una resposta amb evasives, o, si pel contrari, ens trobem davant un núbol dolç que no aporta res al debat públic.

Amb el Villarato ja hem vist que a voltes funciona i els arbitres cedeixen a la pressió. Ara falta veure si la mateixa tàctica també serveix per fer el joc brut en la política.

2 thoughts on “El Villarato contra Terribas

  1. Retroenllaç: uberVU - social comments

Els comentaris estan tancats.